Vakakopan tarina

Vakakoppa on kahden varhaiskasvatuksen opettajan, äidin ja tyttären, yhteinen unelma sivustosta, jonne tallentaa omat parhaat ideat vasun mukaisen toiminnan avuksi ja tueksi.

Vakakopan materiaali pyrkii tukemaan laaja-alaisen oppimisen toteutumista varhaiskasvatuksessa. Vakakopan ideat ja materiaalit ovat vapaasti kaikkien varhaiskasvatuksessa työskentelevien hyödynnettävissä. Vakakopan tuottamaa materiaalia saa siis käyttää varhaiskasvatuksen työympäristössä henkilökohtaisessa käytössä.

Toivomme, että materiaalia hyödyntäessänne laitatte tilaisuuden tullen viidakkorummun pärisemään ja kerrotte materiaalin olevan vakakopasta käsin poimittua.

Kuulemme mielellämme myös sinusta!

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@vakakoppa.fi

Materiaalin käyttöoikeudet

Kaikki Vakakopan materiaali on vakakopan tuottamaa ja kuvittamaa, ellei toisin mainita.

Vakakopan materiaaleja saa hyödyntää henkilökohtaisessa opetuskäytössä oheisista tiedostoista tulostettuna. Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua. 

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin Vakakoppaan. Ilahdumme myös materiaalien käytöstä julkaistuista somekuvista sekä jaetuista käyttökokemuksista.

Yhteistyöt

Vakakoppa on tarkoitettu varhaiskasvatuksen ammattilaisten iloksi ja inspiraatioksi.

Teemme mielellämme kaupallisia yhteistöitä, jotka hyödyttävät lukijoitamme. Jos haluatte tehdä kanssamme kaupallista yhteistyötä, meidät tavoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

info@vakakoppa.fi