Luurankojumppa

Luurankojumppa

Lokakuu on ihanaa hämärän hyssyn aikaa. Vielä ei ole ihan säkkipimeää, mutta valoja säätämällä onnistuu jo hieman hämärätkin puuhat.  Kuten luurankojumppa taskulampun valossa.  Oheisesta linkistä pääset tulostamaan Vakakopan luurankojumpan.

Voit itse säädellä jännittävyyden määrää erilaisin toteutuksin.  Jos valojen vähentäminen tuntuu liian jännittävälle, voi luurankojumppaa jumpata aivan hyvin vaikka kaikki valot päällä. Leikkaa ja liimaa tuolloin luurangot linnojen päälle näkyviin.

Jos taas pieni jännitys tuntuu ihan turvalliselle vaihtoehdolle, liimaa luurangot linnojen taakse ja laminoi kuvat. Vähennä valaistusta, ota kortti käteen ja valaise sitä taskulampulla alaviistosta niin luuranko näyttää miten liike tehdään.

Lisää liikettä jumppaan saat, jos numeroit linnat ja sijoitat ne ympäriinsä käytössänne olevaan tilaan.  Lisäksi tarvitaan yksi hämärä valaisupiste, jonne kortit pitää yksi kerrallaan kuljettaa valaistavaksi taskulampulla. Tällä taktiikalla voit hyödyntää vaikka koko päiväkodin tilat korttien esille laittamiseen.

Ei kun luut liikkeelle !

Tulosta luurankojumppa tästä >>> Luurankojumppa