sadonkorjuubingo

Toiminnallinen sadonkorjuubingo

Sadonkorjuuseen!

Syksy on sadonkorjaajalle vilkasta aikaa ja satoa talteen korjatessa tulee otettua askel jos toinenkin. Välillä pitää ehkä kyykistyä kurkistamaan alas tai kurottaa ihan varpailleen löytääkseen kaikki piilossa olevat vihannekset, hedelmät ja muut syksyiset herkut. Ja välillä löytämisen ilo pistää ehkä ottamaan reippaita juoksuaskelia, jossa posket punertuvat ja syke kohoaa.

Oheisesta linkistä pääset tulostamaan toiminnallisen sadonkorjuubingon käytettäväksenne esimerkiksi päiväkodin pihalla. Jos etsitte satoa ulkona, kannattaa kasviskuvat laminoida ja piilottaa ympäri pihamaata vaikka maalarinteipin palalla kiinnittäen. Kuvia kannattaa piilottaa eri korkeuksille, ylös ja alas. Myös pintojen alle; esimerkiksi keinulaudan alapuolelle.

Bingolomakkeita on 8 erilaista. Lisää liikettä sadon etsimiseen tulee, jos bingolappuja ei kuljetetakaan mukana vaan ne teipataan esimerkiksi seinään. Tällöin etsijät kulkevat edestakaisin merkitsemään löytönsä omaan bingolappuunsa. Ja hei! Jos on omasta lapusta vihannes tai kaksi kateissa, aina voi kaverilta kysyä, että oletkos tätä nähnyt..

PS. Mikäs se sellainen bingo on josta ei palkintoa saa. Juhlistetaan jokaista (enemmän tai vähemmän) ruksittua bingolomaketta vaikka omenalla tai jollain muulla syksyisellä tuorepalalla.

Tulosta tästä >>> Sadonkorjuubingo
Etsittävät kuvat + 8 erilaista bingolomaketta.

 

Sadonkorjuubingo