Loikkaa luontoon -kesähaaste

Loikkaa luontoon -kesähaaste

Loikkaa luontoon -kesähaaste

Me Vakakoppalaiset kutsumme kaikki lapset, lapsiryhmät ja perheet mukaan Loikkaa luontoon -kesähaasteeseen!

Tehdään yhdessä kesästä 2024 kaikkien aikojen retkikesä; nähdään ja koetaan luontoa ja lähiympäristöä monin eri tavoin.
Loikkaa luontoon -haaste innostaa liikkumaan ja retkeilemään luonnossa ja lähiympäristössä monin eri tavoin. Haastekohtien myötä tuttu lähiympäristö saattaakin aueta ihan uusiin silmin.

Kuinka se toimii?

Tulosta teille tästä alta haastelomake, joka sisältää 16 erilaista ulkoiluun ja retkeilyyn liittyvää haastekohtaa. Haastekohtien kuvaukset ovat suuntaa antavia ja sinulla on vapaus tulkita kohtia omien mahdollisuuksiesi ja tarpeittesi mukaan. Tärkeintä on pitää hauskaa haasteen parissa, näkeä ja kokea luontoa monin tavoin!

Kun olette saaneet yhden haastekohdan suoritettua, merkatkaa se lomakkeeseen vaikka tarralla tai ruksilla. Jakakaa sitten meille kuva tai video ulkoiluhetkestänne, retkestänne tai vaikka haastelomakkeestanne hästägeillä #loikkaaluontoon ja #vakakopankesahaaste tai tägäämällä meidät julkaisuun @vakakoppa. Voitte myös lähettää meille kuvan haastelomakkeestanne yksityisviestillä.

Arvomme kaikkien haasteeseen osallistuneiden ja kuvia jakaneiden kesken Suomen Voimistelutuotteen lahjoittaman Slacklinen (eli voimistelu- ja tasapainoiluliinan) elokuun toisella viikolla. Osallistumiseen riittää ihan jo vaikka yksikin suoritusmerkintä.

Pssst… Mitä enemmän kuvia haasteen mittaan jaat, sitä useamman arpalippuun itsellesi saat ;)

Tulosta haastelomake tästä >>> ja lähde yksin, kaksin, perheen tai ryhmän kanssa suorittamaan haastetta!

 

Jaamme koko haasteen ajan kuvia ja fiiliksiä omista haastesuorituksistamme sekä vinkkejä haastekohtien suorittamiseen. Voit siis suorittaa haastetta yhtä matkaa meidän kanssa tai sitten ihan omaan tahtiin.

#loikkaaluontoon #vakakopankesahaaste

Loikkaa Luontoon -kesähaaste