Puro Peikon metsäkortit

Puro Peikon metsäkortit: Valmis laulu- ja toimintatuokio metsään mukaan otettavaksi

Puro Peikon metsäkortit: Valmis laulu- ja toimintatuokio metsään mukaan otettavaksi

Metsä on täynnä kuuluvaa ja hiljaista, näkyvää ja näkymätöntä. Aina astuessaan metsään jokainen meistä näkee sen omilla silmillään ja kuulee omilla korvillaan. Puro-peikko toivottaa meidät tutustumaan omaan metsäänsä. Vai onkohan se sittenkin meidän yhteinen metsämme?

Vakakoppa tarjoaa valmiin korttikokonaisuuden tehtävistä, jotka saattavat saada näkemään ja kokemaan yhteistä metsäämme hieman eri lailla; tarkemmin tai ainakin vähän eri suunnista kuin yleensä metsää katsomme.

“Puro Peikon metsä” koostuu 12 tehtäväkortista. Korteista viisi sisältää lauluvinkin, eli korttien ympärille voi rakentaa myös pienen musiikkituokion metsässä vietettäväksi. Voit käyttää tehtäväkortteja polkutoteutuksena ja edetä yhdessä rastilta rastille. Vaihtoehtoisesti voit laittaa kortit lorupussiin ja nostaa yhdessä pussista kulloinkin sopivan määrän tehtäviä. Jos metsäretket ovat jo muutenkin touhua ja tehtäviä täynnä, voisi olla kiva toteutus nostaa yksi kortti kunkin metsäretken alkuun.

VINK ! VINK ! Jos valmiit ideakokonaisuudet musiikkituokioiden pitämiseen kiinnostavat, kannattaa nyt mitä pikimiten liittyä Vakakopan ystäväpiiriin. Tulemme tulevan kauden aikana ideoimaan ja jakamaan ystäväpiirille valmiita musiikkikokonaisuuksia.

Tulosta Puro Peikon metsäkortit tästä >>>

 

Puro Peikon metsäkortit