Spot it -pelit

Spot it -hahmottamis- ja nopeuspelit (5€/8€)

Spot it -hahmottamis- ja nopeuspelit (5€/8€)

Tilaa uudet spot it -hahmottamis- ja nopeuspelit nyt hintaan 5€/peli tai pakettihintaan 8€ molemmat.

Parhaat pöytäpelit voivat olla varsin yksinkertaisia. Tuolloin pelin sääntöjen oppimiseen ei mene kohtuuttomasti energiaa, eikä pelin pelaamiseen tarvita erityisiä valmisteluja tai paljoa aikaa.

Vakakopan uudet spot it -pelit ovat hahmottamis- ja nopeuspelejä, jossa eri ikäiset ja -tasoiset pelaajat voivat kohtuullisen tasavertaisesti nauttia pelaamisesta yhdessä. Pelit harjaannuttavat visuaalista hahmottamista ja tarkkaavaisuutta sekä reaktionopeutta. Nopeatempoiset, keskeytyksettä alusta loppuun pelattavat pelit ovat myös omiaan pidentämään lapsen keskittymiskykyä. Pelin lopputulosta selvitettäessä tulee myös paljon harjoitusta laskemisesta tai mittaamisesta. Kenellä pelaajista onkaan eniten kortteja tai kenen korttijono on pisin. Nopeatempoisissa peleissä tulee myös paljon harjoittelua voittamisen ja häviämisen tematiikasta sekä niihin liittyvistä tunteista.

Vaan on spot it -pelien pelaamisessa vielä paljon muitakin hyötyjä. Vakakopan uusien spot it -pelien teemat ovat vuodenajat sekä Suomelle tunnusomaiset asiat. Teemoitettujen spot it- pelien myötä kunkin pelin aihealueen sanavarasto laajenee ihan huomaamatta. Myös kulttuurinen tietämys kasvaa pelaamisen lomassa.

Ja vaikka lauta- ja pöytäpelien pelaaminen on monella eri tavoin hyödyllistä, ei sen aina tarvitse olla pääsyy pelaamiseen. Hyvä peli tarjoaa jännitystä ja mukavaa yhdessäoloa.

Pelaaminen kannattaa aina!

Tilaa näin:

Spot it -pelimme voit tilata pankki- tai luottokortilla suoraan tästä alta tai Mobilepaylla tai laskulla huikkaamalla meille @vakakoppa tai sähköpostilla info@vakakoppa.fi.

Voit tilata pelit yksittäin hintaan 5€/peli tai molemmat pelit pakettihintaan 8€.

Peli /pelit toimitetaan suoraan sähköpostiin PDF-tiedostona. Tiedosto sisältää peliohjeet, kuvalistan pelin kuvien nimeämiseen sekä pelikortit.

Tilaa pelit tästä alta:

Vuodenajat teemainen spot it -peli (5€) >>>

Suomi teemainen spot it -peli (5€) >>>

Spot it -pelipaketti (sisältää molemmat pelit) (8€) >>>

P.S. Tiedosto kannattaa tulostaa kaksipuolisena, jotta pelilautojen tausta tulostuu oikein ja saat ne näppärästi leikattua suoraan :). Vaihtoehtoisesti tausta-sivut voi jättää kokonaan tulostamatta.

spot it spot it spot it

Pelien toteutus ja kuvitus: Vakakoppa

Tuotteen kopioiminen tai jakaminen on kiellettyä.